web analytics

Eerste week in Nederland

Zo de eerste werkweek zit er weer op. het viel wel tegen de 1e week, zeker omdat ik behoolijk last had van een jetleg. Zeker maandag had ik op het werk veel moeite met getallen :-p zeker de tientallen. Van zondag op maandag heb ik van 21 uur tot 7 uur aan 1 stuk geslapen. zo moe was ik. ik heb ook geregeld dat ik deze vrijdag tot maandag vrij ben om even te rusten en alles op te ruimen. Morgen ga ik Doeska nog even ophalen bij "De Breborgh" in Bentelo. Vandaag wilde ik even iets in Arhnem doen dus ben even lekker met onze eigen auto gegaan. En ja het gevoel van de automaat van onze Amerikaanse auto zat nog in me, ik stond bij het verkeerslicht. Deze gaat op groen, ik geef gas. De moter loeit maar ik komen geen meter voor uit. Ik dacht meteen *KUT* versnelling vergeten :-p Dus even wennen om weer met de versnelling te rijden.