web analytics

Een extra batterij voor in het vliegtuig.

Omdat onze vlucht in totaal 11 uur duurt spant het er om of onze iPad Orlando nog haald. daarom hebben michel en ik voor de zekerheid besloten om een extra batterij te kopen. Na een zoektocht zijn we bij "Primo power core battery pack" uitgekomen van Phonesuit dit mooie apparaatje kost $ 100,- bij het bestuderen van dit apparaat viel ons meteen de de hoge mHa op. die is 8200mHa. ze zeggen dat ik daar 2x mijn lege iPad mee kan opladen voor dat deze apparaat opgeladen moet worden. dus besloten om hem te kopen. Maar ja je weet wek hoe dat gaat met zendingen uit een ander land. Dat gaat traaaaaaaaaaaggggggg, echter 😉 donderdag deed ik mijn bestelling op de bus en Vrijdag werd hij aangeboden bij Fedex. zie zelf hoe de route gaan zo als je dus ziet ging dat hard. Nu was ik zelf in Amersfoort en heb om 8 uur direct de klanten service gebeld met de vraag om hij bij KPN afgeleverd kon worden. en dit wat geen probleem. hier wat foto's samen mijn iPad.